TUNNBRÖDSRULLE MED BRÄNNVINSSILL SOS
Abba
Abba
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 burkar (à 240 g) Abba Brännvinssill
  • 12 st (175 g potatisar), kokt kall tärnad
  • 11.5 msk dill, hackad
  • 12.5 dl crème fraiche, lätt
  • 11 tsk salt
  • 10.5 tsk svartpeppar
  • 12.5 st tunnbröd, mjuka
  • 1200 g färskost, t ex Crème Bonjour
  • 12.5 dl gräslök, hackad
  • 10.5 citronRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Häll av lagen från sillen och skär sillen i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop. Svep in med plastfolie och låt ligga kallt, gärna över natten. Bred färskost runt rullarna och rulla i gräslök. Garnera slutligen med citronrasp. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.