Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Det är fortfarande ett bröd med bra sötma eftersom att ett vörtbröd ska ha det. Receptet är taget ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Förmedlat från Hemmets Journal med vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Svarta sesamfrön, vita sesamfrön, hampafrön, vallmofrön och lingon att toppa med
Här hittar du ett annat lika beroendeframkallande knäcke med mandelmjöl och sesammjöl, här ett medboveteflingor och rårisflingor, och här ett medbovetekross, sesamfrön och kikärtsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.