Alsace ligger granne med Tyskland. Toppa med korven. Lägg först iblomkålen, därefter potatisen. Ibland märks det också i maten, som i den här gratängen
Jag serverade med pressad potatis och sallad. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Till detta recept har jag hämtat inspiration hos jätteduktigaLinda
Köttet blir så himla mört, svårt att tro att det är en torr fläskkotlett som ligger bakom det hela. Så man kan låtsas vara upptagen medmatlagningen läääänge men egentligen göra något helt annat typ wordfeuda eller något annat viktigt
Häll iblomkål och broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämpligkonsistens
Jag brukar oftast göra på kotlettermed ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.