Enkelt recept på fantastiskt god tryffel med mörk choklad och after eight (ca 40 st). Den mörka chokladen ger en "vuxen smak" och passar bra till en kopp kaffe
I dag såg jag att det var "chokladens dag" och vill man fira det lite extra ikväll så kan jag varmt rekommendera dessa goda tryfflar som smälter i munnen
Ja jag vet många tycker att den inte skall vara i kyl men jag tycker det fungerar bra jag förvarar även mina tryfflar i kyl men tar gärna fram dem 30 min innan servering. Sedan rullade jag mina tryfflar i en blandning av kakao och lakritspulver ca 50/50
Rulla massan till små tryfflar. Rulla tryfflarna i kakao och förvara i kyl. 150 g mörk choklad1/2 dl florsocker1 dl vispgrädde100 g smör rumstemperarat1 1/2 msk BailyeskakaoGÖR SÅ HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.