Halloumi carbonara Ingredienser Portioner. 4 400 g spaghetti 200 g halloumiost 1 msk rapsolja 1 stor riven vitlöksklyfta 2 dl vispgrädde 4 äggulor 1 dl riven parmesanost 2 krm salt 1/2 tsk svartpeppar 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Gnocchi med bacon, svamp och grädde En lätt middag med gnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Ingredienser. Recept för 4 personer Kockisen
Pasta med räkor och sparris Så hoppsan hejsan så är det minsann fredag igen, tydligen har vi det roligt med tanke på hur fort tiden passerar Mårtenssons kök
Tryffelpasta med räkor Idag styr vi söderut, mot Umeå. Syrran fyller 50 på söndag så vi ska dit och fira. Jag hoppas ni får en riktigt fin nyårsafton och ett gott nytt år Smaskelismaskens
Krämig tryffelpasta med parmesan och spenat 1. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken utan att den tar färg MatHem
Tryffelpasta med champagne, svamp och pinjenötter 400 g linguine. ca 50 g pinjenötter. 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon www.koket.se
Krämig tryffelpasta med svamp Krämig tryffelpasta med svamp är en av mina favoriter från det italienska köket. Krämig tryffelpasta med svampSammanfattning Matskafferiet
Krämig tryffelpasta med parmesan och spenat Ingredienser Pasta 1 st Schalottenlök(ar) 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk smör 4 dl grädde 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 400 gram pasta , färsk 40 gram tryffel , färsk sommartryffel 75 gram parmesanost , färsk, riven 70 gram babyspenat Köp receptet www.tasteline.com
Krämig tryffelpasta med hyvlad champinjon 2 st schalottenlökar , finhackade. 3 msk olivolja. 1 dl vatten (eller vitt vin). 150 g Philadelphia Tryffel philadelphia.se
Krämig tryffelpasta med hyvlad champinjon 2 st schalottenlökar , finhackade. 3 msk olivolja. 1 dl vatten (eller vitt vin). 150 g Philadelphia Tryffel philadelphia.se
Tryffelpasta 6 st äggulor. 400 g pasta. 10 g Färsk tryffel (konserverade går också bra). 50 g riven parmesan. 25 g smör www.foodfolder.se
Krämig tryffelpasta med parmesan och spenat 1. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken utan att den tar färg Tasteline
Benjamins tryffelpasta 4 port linguine 100 g smör 1 msk tryffelsmör, vitt 150 g parmesanost, finriven ev färsk tryffel salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.