Idag har jag har gjort tryffelkaka från Åse Falkman Fredrikssons bok Viktminskning med lchf. I eftermiddag ska jag på kalas, och det kan ju vara lite lurigt hur man ska hantera det, men i det här fallet är det familjen som bjuder, så jag tar med mig matlåda
Ugnsbakad lax med smak av citron, het sötpotatis i ugn och en mangochilidressing. Till det en fräsch sallad på bladspenat, sockerärtor, gurka och tomater - everything organic - med en skvätt kokosvinäger på*
En bit av denna otroligt mäktiga, goda, lyxiga , chokladiga kaka och man är nöjd ett bra tag. Den här kakan gjorde jag nog två- tre stycken av varje dagi sommar på caféet
Serverade laxen medmangosås, basmatiris och en sallad med färsk bladspenat, blodapelsin och körsbärstomater, och så strödde jag lite rostad kokos över alltihopa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.