Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
Med denna middag firar även att jag går på semester från och med idag – ska bli så härligt. Tar nattåget hem sen med bästa tjejkompisen så det kommer bli en lång dag
* Koka upp vatten med lite salt* Lägg i bönorna och koka 5 minuter* Lägg en klick smör i kastrullen och strö över havssalt samt en liten aning pressad citron* Lägg på locket någon minut och servera
Koka upp rikligt med vatten och salt i en kastrull och lägg i vaxbönorna. Koka cirka tio minuter men passa upp på slutet så de inte blir för mjuka och sladdriga
Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Varva grönsaker med kyckling, lök (rostad och stekt) och potatis i djupa tallrikar
Har aldrig upplevt ett sånt mediapådrag om Black Friday. Gjorde sen denna middag ikväll och den är verkligen så fruktansvärt god att pepparskyn kan lätt ätas med sked
Kesoplättar med gravad lax och friterade vaxbönor. Kesoplättar med romröra, gravad lax och en klick röd rom, till det vaxbönor med salt och vitlök som jag friterade i min Airfryer
Halstrad gös med råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Jag äter tryffelburgare och mixed fries (sötpotatis och vanliga pommes) med en chipotledipp. Avokado, bladspenat, ingefära, citronsaft, spirulina och mandelmjölk (som jag passande nog fick med i min senaste Smakbox) – grönt ääär skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.