30 g
för 37 euro är mycket pengar, men förhoppningsvis värt det. Mitt första recept där jag använder den kommer upp snart, och jag skulle tro att jag snart måste åka och köpa mer
Hittade ett recept på saffranstryffel hos Arla som jag ville testa, men eftersom jag inte tycker om när saffranssmaken tar över halverade jag den mängden och lade även till smak av citron
spritsabroccolipuré på stjälkarna, fördela mandlar ochbroccolibitar samt rivtryffel över. Spara några hela ochmixa resten till en helt slät puré, smaka av med salt och peppar
Fräs detta i stekpannan en kort stund,så tar du en sked Tryffeloch Karl-Johan svamps puré ochtillsätter den i stekpannan, nu är det också dags att låta pastan fårinna av, efter det häller du hela pastamängden i stekpannan och fortsätter att fräsa iytterligare några sekunder
Tryffel. Tillsättfint hackad choklad ochapelsinskalet. Koka upp grädde, kanel och socker. Topping. Rör till en slät massa, tillsätt rumsvarmt smör och rör slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.