Tropisk mousse. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Det är en pannacotta i två lager bestående av passionsfruktspannacotta i botten, vit chokladpannacotta i mitten och en superfräsch tropisk salsa på toppen
Mosa bananerna och lägg i en tillbringare. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en stor bunke. Vispa ihop äggen lätt i en stor tillbringare eller skål och tillsätt sedan banan- och mjölkblandningen, oljan och vaniljextraktet
Seså sätt nu igång och gör tropisk fruktsallad och titta in på Marys fina blogg. Vi hade bestämt att vi skulle träffas och jobba fram ett gemensamt tema som vi sedan kunde lägga ut på våra bloggar
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Den här mustiga vintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.