Ingredienser Portioner. ca 5 dl saft av 2 apelsiner (2 apelsiner motsvarar ca 2,5 dl saft) 250 g fryst mango 1 dl riven kokos 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
instagram 100kitchenstories. Min insta-story var i och för sig igång, och där fick ni se (ni följer mig på instagram 100kitchenstories för att se mina dagliga insta-stories va. Follow 100kitchenstories
Häll upp Tropical teaser i glas och garnera med ananas. Blanda rom, kokosmjölk, ananasjuice, grädde, muscovadoråsocker och istärningar i en shaker eller mixer och skaka/mixa
Bacardi Breezer Tropical Watermelon (nr 1792)Jag har precis öppnat denna goda dryck och för närvarande är detta min favorit när det gäller Bacardi Breezer
Skala och kärna ur frukterna. Skär dem i bitar. Skrapa kärnorna ur passionsfrukten med en sked. Mixa frukten och bären med flor med jordgubbsmak, apelsinjuice och vaniljsocker väl
100 g Parrot’s tropical fruit, hackad. Blanda samtliga ingredienser med mjukt smör. Rör ner chokladen. Dela degen i 2 bitar och forma dem till ca 15 cm långa längder
100 g Parrots tropical fruit. Ugn. 175. Blanda samtliga ingredienser med mjukt smör. Rör ner chokladen. Dela degen i 2 bitar och forma dem till ca 15 cm långa längder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.