Även om jag vill minnas hemkunskapen från grundskolan som ganska pinsam, och med ett nästan sjukligt fokus på återvinning av konservburkar, så lärde jag mig ändå ett och annat under matlagningsstunderna
Värm ugnen till 225 grader. Skär av toppen på tomaterna. De ska senare användas som lock. Gröp försiktigt ur tomaterna med en sked och skär inkråmet i småbitar och lägg i en skål
Häromdagen åt vi grekiska köttfärsbiffar som jag fyllt med fetaost och solmogen tomat. Vi jobbar och jobbar och det känns tyvärr som vi går lite om varandra här hemma i någon idiotisk välmening att ge barnen så lite tid som möjligt på dagis
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
God morgon på er. Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Hallå söndag,. Här ska ni få receptet på denna helt gudomliga kladdkakan som jag bakade i fredags. En kladdkaka som har de där lilla extra och som är så enkel att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.