Igår gjorde jag en galet god och fräsch kräm som nästan redan är slut. Koka upp vatten och socker. Skala och hacka rabarbern ibitar, snoppa och skär jordgubbar ibitar
Lite smulade digistivekex, passioncurdochlite maräng på toppen som bränns med en brännare. Det blev fyra torskar som fick följa med oss hem för att grillas
Husson-JolietBlanc de blancs. En kanonkväll med lyckad mat, en massa bubbel som Mats och Åse hade medsig men framför allt massor med prat och goa skratt
Ochfickverkligentill denna blandningmed ägg och advokadon, mums va gott det va. Själv sitter jag och njuter av smakerna i munnen som fortfarande finns kvar efter denna goa frukost/lunch
Späd medlitevin, kalvfond ochlite vatten i taget. Tiden har gjort tanninerna mjukare men visst kan man ana att det är cabernet sauvignon även medtanniner av det mjukare slaget
Den här krämen kokar jag tillmintvååringoch han är nöjd med den osockrad. Med syltsocker är det lätt att göra egen sylt som smakar så mycket bättre än färdigköpt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.