Trerättersmeny; Blomkålsterrin, laxkebab och jordgubbskräm med Chenin Blanc i glasen
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud
  • 4 ägg
  • 5 dl créme fraiche
  • 1/2 citron salt och peppar
  • 40 minuter
  • 1/2 matsked créme fraiche
  • 1/2 tsk löjrom
  • 16 st
  • 500 g laxfilé
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 salladslök
  • 4 droppar chili
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg
  • 500 g frysta jordgubbar
  • 5 dl vatten
  • 3 dl florsocker
  • 1 vaniljstång skal och saft
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.