Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
-) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen. Jag bjöd då på en grekisk kycklinggryta som heter Kokkinisto, recept HÄR
För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag på kvällen tillsammans med några goda vänner. Men, så här fint som det var (och fortfarande är) i sjöstaden, så fint hade jag aldrig bott tidigare
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök ochbroccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.