Yoghurtsconesmedtresorters mjöl. Sambons syster med respektive har varit på besök över helgen så igår slog vi till och gjorde nybakade scones till frukost/lunch
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Vi gjorde tre olika sorter. Låt det rinna av och lägg det i en gryta med 8 dl vatten. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv
Man kan ju givetvis göra det enkelt för sig med att köpa färdiglagad mat såsom tex sill, gravad lax, köttbullar osv men det är ju inte riktigt min grej som ni säkert förstår
Nu kan jag tillochmed äta inlagd sill, ganska imonerande om jag får säga det själv. De här tre sorterna gjordes förra julen på min och Martinas julstökskväll
Smörstek nötterna på medelhög värme. grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen medgrekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Här är tre anledningar till att äta fler smoothies. Den senaste tiden har det blivit fler smoothie bowls än klassiska smoothies, men skillnaden är egentligen bara att den äts ur en skål och toppas med granola och grejer så det blir lite mer som en yoghurt
Ingen av våra barn är särskilt förtjusta i tårta så på deras kalas har de fått välja vad de velat ha till fika som de själva gillar(Viggo valde "kex-bricka" med idel köpe-kex
Som utlovat kommer här receptet på rätten som jag tävlade och vann med på tisdagens Cook Off mellan mig och Linda Råberg (Lindas Matstuga) som Ta Fram Det Bästa arrangerade
Gnid därefter några drag med en vitlöksklyfta över brödet. Brushetta med aubergine och blåmögelost. Fräs auberginen, löken och vitlöken i oljan så att allt mjukgörs till en liten röra på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.