Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på trefrågor längre ner i inlägget
Kakor som går snabba att göra och innehåller endast tre ingredienser (eller fler om du vill). Här om dagen beslutade jag mig för att göra i ordning några gamla favoriter
Kakan i sig är en bearbetning av ett gammalt favoritrecept, som jag under årens lopp anpassat på alla möjliga sätt för att tilltala mina smaklökar och för att det ska passa med olika smaksättningar
Ju längre Katarinas kaka har fått stå i kylen ju bättre har den blivit. Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan)
Bland annat verkar personer läka sjukdomar, balansera klimatet i mage/tarm, dämpa kroniska inflammationer, minska överväxt av candida, få en stabil energi och bättre humör av en kost utan gluten, mjölkprotein, vitt socker och snabba kolhydrater
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. )Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl specialSmula jästen i en degbunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.