Tre små rätter
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 liter Kelda Milda tomatsoppa med
  • 2 tsk dillfrön i
  • 2 dl creme fraiche och
  • 0,5 dl hackad färsk dill
  • Påskpaj
  • 8 bufféportioner
  • 1 purjolök 250 g babyplommontomater
  • 2 dl riven prästost
  • 3 ägg 3 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta 1 tsk kummin
  • 1 msk olivolja
  • 130 g finstrimlad rödkål
  • Salt och svartpeppar
  • 2 msk olja
  • 8 filodegsplattor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.