Tre olika kanapéer till festen
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g hårdost, riven
  • 15 msk färskost
  • 130 g räkor
  • 12 msk färsk pepparrot
  • 13 msk gräslök, finskuren
  • 1 dinkelkex
  • 1100 g färskost
  • 11 citron
  • 14 msk löjrom
  • 1 knäckekex
  • 1100 g oxfilé
  • 150 g parmesanost
  • 12 msk kapris
  • 12 msk majonnäs
  • 1 svartpeppar
  • 1 salta kex
  • 1 Räksnapas100 g hårdost, riven 5 msk färskost 30 g räkor 2 msk färsk pepparrot 3 msk gräslök, finskuren dinkelkex
  • 1 Löjromsnapas100 g färskost 1 citron 3 msk gräslök, finskuren 4 msk löjrom knäckekex
  • 1 Råsnapas100 g oxfilé 50 g parmesanost 2 msk kapris 2 msk majonnäs svartpeppar salta kexRäksnapas
  • Skala och hacka ner räkorna i mindre bitar. Riv hårdosten och blanda med räkor, färskost och pepparrot. Hacka gräslök fint och blanda samman, servera på kex. Löjromsnapas
  • Blanda färskost med gräslök samt rivet skal (bara det allra yttersta, gula) från en citron. Servera på kex och toppa med löjrom. Råsnapas
  • Skär tunna strimlor av oxfilén och hacka sedan ner till små bitar. Riv osten och blanda tillsammans med hackad kapris och majonäs. Peppra, balnda runt och servera på kex.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.