1 Råsnapas100
g oxfilé 50 g parmesanost 2 msk kapris 2 msk majonnäs svartpeppar salta kexRäksnapas
Skala och hacka ner räkorna i mindre bitar. Riv hårdosten och blanda med räkor, färskost och pepparrot. Hacka gräslök fint och blanda samman, servera på kex. Löjromsnapas
Blanda färskost med gräslök samt rivet skal (bara det allra yttersta, gula) från en citron. Servera på kex och toppa med löjrom. Råsnapas
Skär tunna strimlor av oxfilén och hacka sedan ner till små bitar. Riv osten och blanda tillsammans med hackad kapris och majonäs. Peppra, balnda runt och servera på kex.
Det här är lätt ett av de godaste tilltuggen. Åååh det blir nog såna här till helgen också. Gillar ni inte hetta kan man prova med minisnackspaprikor istället
Vi hade planerat ”påsktema” så redan förra veckan var jag inne på röda korset i Borgholm och letade rekvisita, som till synes inte syns så värst mycket på bild här ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.