Idag tänkte jag tipsa om några trevligavitaviner som vi gärna bjuder på här hemma. Min man blev redan första gången han provade Gewurztraminer helt lyrisk och anser nog att vitt vin på den druvan är ett av de mest intressanta i vinvärlden
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag ska ta en bättre bild en annan gång. Jag har tidigare inte lagat denna maträtt och jag fick aldrig receptet, men jag tror jag fick till det väldigt bra och mycket likt originalet
Koka potatisen och värm under tiden grädde, mjölk och smör i en annan kastrull. Mosa potatisen med elvispen och häll sedan på grädd-mjölk-smör blandningen
Jag tolkade det här med kycklig lite småfritt, men tänkte att oumph ju är ganska likt kyckling, och framförallt med kikkomansoja som inte färgar vegoköttet så mycket så blir slutresultatet ganska likt ett spett med grillade kycklingbitar på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.