Hade nog lite för hög värme när jag påbörjade torkningen av trattkantarellerna i varmluftsugnen. Förra årets som torkade på ett myggfönster framför en värmepump har en helt annan färg och storlek
Denna rätt kanske låter lite konstig, men faktum är att den gick hem hos alla här hemma. Kul att kunna variera pastarätterna till vardags när man kommer hem och det ska gå snabbt
Visst är det magiskt att kunnaI “svänga” ihop något gott a la Kajsa Varg av det som finns hemma. Men ibland är det extra magiskt…för vem har renskav, trattkantareller, rårörda lingon, VÄSTERBOTTEN och tillräckligt med ingredienser för att göra pannkaka
Denna enkla macka med svamp är en dröm. Fantastisk i kvällsmyset med en kopp te. Den största överraskningen var att torkad svamp smakade precis som färsk efter lite blötläggning
Oj, vad det var länge sen jag ätit paj. Idag bakade jag tre pajer, två vanliga och en LCHF. Det blev räk och tonfiskpaj och sen en bacon och trattkantarellpaj med vanligt botten
Hög fin luft, solsken och ledig söndag. I kylen låg några trattisar och ropade på att få bli uppätna. Så det fick bli Wallenbergare men fint mos, lingon och skirat smör till söndagsmiddag
Ta fram en stor kastrull. Hacka champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smöret. Tillsätt vattnet, svampbuljongtärningen och matlagningsgrädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.