Tournedos på Oxfilé med Rosmarindoftande Rödvinsky, Potatisgratäng och Sauterade Sugar Snaps...
Linas mat - hemma och på resande fot...
Linas mat - hemma och på resande fot...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 portioner
  • 900 gram färsk oxfilé
  • salt
  • peppar
  • Rödvinsky
  • 1 morot 1 palsternacka 1 rödlök 1 solo vitlök
  • 1 knippe rosmarin
  • 1 knippe timjan
  • 2 msk kalvfond
  • 4 dl rödvin
  • salt
  • smör
  • Potatisgratäng
  • 8 potatisar 1/2 purjolök 1 solo vitlök (motsvarar 4 klyftor)
  • 4 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.