Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken. Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa
Skiva ryggbiffen och lägg på den heta salladenoch toppa med färsk koriander och sesamfrön. Jag älskar även vardagsmat som går fort att göra men smakar som man stått i timmar - och då brukar asiatiskt vara ett säkert kort
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Dela gurkan längs medoch kärna ur med en sked. Strimla rödkål ochsalladslök fint. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.