Tournedos ”Franccini” med rödlöksmarmelad och frittes
nigab.se
nigab.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé, putsad och skuren i tournedos.
  • salt och peppar
  • 150 g Foie gras
  • Tryffelskivor (kan ersättas med tryffelolja på frittes)
  • 20 g smör
  • 3 st rödlökar skalade och skurna i båtar
  • ½ dl flytande honung
  • ½ dl socker
  • ½ dl rött vin
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 1 kvist timjan
  • 4 st stora potatisar skurna i stavar ca 1x1 cm breda
  • Olivolja och rapsolja
  • salt
  • (tyrffelolja)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.