Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 1 citron, finrivet skal och saft. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Skär salladen i grova bitar. Pressa över en halv lime och smaka av med ev mer fisksås. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
Tillsätt alla övriga ingredienser till tomatsåsen. Börja med tomatsåsen. Koka upp och låt sedan puttra långsamt under lock medan du förbereder kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.