16 tortillabröd
400 g köttfärs 5 dl crème fraiche 2 dl sweet chilisås 2 msk paprikapulver Salt Vitpeppar Riven ostStek köttfärsen. Salta och peppra. Tillsätt hälften av crème fraichen och hälften av sweet chilisåsen samt hälften av paprikapulvret. Fyll varje tortillabröd med fyllningen och rulla ihop. Lägg dem med skarven nedåt i en ugnsfast form. Blanda resten av crème fraichen med resten av sweet chilisåsen (1dl) 1 msk paprikapulver, salt och peppar. Bred det över rullarna. Toppa med riven ost. Gratinera rullarna i 225 grader i ca 10 minuter. Servera med en god sallad
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 5 dl chilisås. 1175 g färskost med tomater. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.