Den består av en fylld köttfärslimpa inrullad i bacon, grillad på låg värme med rökflis. Man kan egentligen fylla själva limpan med vad man vill, jag fyllde med fänkålssalami ochmozzarella
Stek köttfärsen tillsammans med bacon och purjolök. Smaka av med mer chilisås om så önskas. Tillsätt chilisåsen, vattnet och soyan och låt det koka ihop under några minuter
Skala och grovriv morötterna, hacka baconet fint, skala ochfinhacka vitlöken. Så här gjorde jag min köttfärssås, som vi åt till roliga glutenfria jättefusilli
Eller tortilla om du vill eftersom det är lite spanskinspirerat med potatis i. Jag använde min runda gjutjärnsgryta vilket gjorde att frittatan/tortillan blev ganska tjock och det straffade sig direkt vid tillagningen
Lägg den hackade svampen i en panna och låt den steka tills all vätska kokat bort, lägg då ner smöret, olivoljan och vitlöken och låt det brynas med, salt och peppra
Vik ihop enligt wrap-konstens alla regler och ta lite folie längst ner om du vill att den ska hålla ihop bättre (eller ät med bestick som jag brukar göra
smeta på såsen på tortillabröden, lägg på grönsakerna och ta sedan ut kycklingen ur ugnen (den borde vara klar vid det här laget) Dubbel kolla så den inte är rosa, ha isf inne den längre tid
Kycklinglårfilé fylld medmozzarellaoch basilika, omlindade med bacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.