Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Ja ni ser, det finns inget traditionellt överhuvudtaget med den här falafeln. Lägg dem i en mixer tillsammans med grovhackad purjolök och persilja, riven vitlök och ingefära, tahnini och kryddor
Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Det fick bli falafelwrap, främst för att jag insåg att min kruka med koriander jag strategiskt placerat i fönstret i hopp om att den skulle få känna på vårsolen… gjorde just det, och typ dog, så den behövde av förklarliga skäl ätas ganska exakt nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.