Låt puttra på svag värme tills osten smält. Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 400 g tagliatelle. 11 knippepersilja. 1olivolja. 1Finhacka och bryn schalottenlöken iolivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den. 1Blanda ner såsen i pastan
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt. 1 dl vatten 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong. 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 0-1 tsk salt
Se där en krämig och god sås på ett kick. Grädde och crême fraiche. Krämigt och gott. Så har du en bra bas till en god sås tillris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehöri stället för kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.