Rör i bacon, korv och lökblandningen och se till att allt fett följer med från pannan. Undertiden kan du börja bryna köttet i omgångar tillsammans med tomatpurén och salt
Skär baconet i små bitar och kaperstek. Blanda ruccola, tomat, bacon och tortelllini. CA 4 PORTNÖDVÄNDIGHETER500 g färsk tortellini riccotta och spenat1 förp ruccola3 tomater2 pkt baconsaltpepparpeperoni och vitlöksoljaGÖR SÅ HÄRHacka ruccolan fint. 500 g färsk tortellini. 2 pkt baconsaltpepparpeperoni och vitlöksolja
Ringla olivolja över allt och servera med tomater. Klipp baconet och knaperstekt det ordentligt. 1 paket färsk tortellinimed pestofyllning. 2 paket bacon
I med grädde, mjölk, köttbuljongtärning och ost. Strimla baconet och stek. Smaka av med peppar. 250 g tortellini (carabonara). 2 pkt bacon. 250 g tortellini (carabonara). 2 pkt bacon
I med svampen och på med grädde och mjölk. Vill man ha det vegetariskt kan man slopa baconet och strö över valnötter, samt byta buljongtärningen mot en grönsaksbuljong
Oxrulladerna fylldes medbacon, vitlök och chili. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
Med en rejäl klick smör, så mättar det lika bra som bacon. Den ska vara rökt på gammaldags vis och smakar förstås mycket bättre än de med kemiska aromer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.