Det finnstortellini med många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Koka tortellinin något kortare tid än vad anvisningen på förpackningen anger. Blanda Philadelphia-osten, mjölken och parmesanosten i en kastrull och värm försiktigt under omrörning
IngredienserPortioner. 4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5. - Rabatt GoGreen 200-1000 g Mer info Ladda kupong
Julen är förbi för denna gång men grönkål behöver man inte sluta äta för det. Fullproppad med nyttigheter som grönkålen är så är det ju bara att äta på tills man storknar
Håll ihop kanterna med tummen och vikin de andra hörnen mot tummen så de blir en tortellini. Lägg de torra varorna på bänken i en hög, gör en grop där äggen knäcks i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.