½ kub grönsaksbuljong. Färdigatortellini är alltid bra att ha hemma. Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla på medolivloljatills tomaterna täckts
Lägg upp pastan och såsen och servera medrivenparmesan. Här hämtar jag inspiration från Italienoch använder en färsk salsiccia, italienska krossade tomater ochparmesan som smaksättare i rätten
Och något som definitivt sänker all motivation är att det i huset dessutom finns en tvååring som inte är särskilt sjuk - utan istället ganska överspeedad just nu när jag sitter ganska fast med sjuka lillasystern
Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihopväldigt mycket när den tillagas
Kycklinggrytamedparmesan, soltorkade tomater & färsk spenat. Mer kanske att det tar litetid, med först degen, som ska vilaoch sedan "kavlas" ut och göras tilltagliatelle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.