Prosciuttocrudo. Smaka av med socker eller balsamvinäger, salt och peppar. Har ni inte testat att göra pizza med färsk mozzarella så måste ni verkligen göra det
Under tiden tortellini kokar fräs upp svampen, jag använde kantareller men det funkar med t. När tortellinin är färdigkokt, blanda den frästa och kryddade bladspenaten
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Ni som vill ha det low carb, gör den utan mjöl och servera med t ex kokt blomkål. Egentligen var det för varmt att laga mat och för varmt att äta varm mat, men det blev det här ändå
Smaka sedan av med salt och svartpeppar och tillsätt den kokta och avrunna tortellinin i såsen. Riv över lite färsk muskotnöt och smaka återigen av med salt och nymald svartpeppar
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.