Lättrimmad torskrygg med broccolimousse och beurreblanc. Fisken bakas i ugn så den är perfekt stekt utan att vara överkokt och serveras med den klassiska franska vitvinssåsen beurreblanc samt ett lent underbart gott broccolimousse och kokt potatis
Man vill inte ha för lös stomp/mos. Bestämde oss för att göra nåt riktigt smarrigt av en torskrygg. Tanken var att självaste Mannerström skulle kunna peta i den med en gaffel och säga att den var perfekt lagad
Ingredienser Portioner. 4 2 schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1/2 dl torrt vitt vin 2 dl grädde 75 g rumsvarmt smör salt och peppar citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
BeurreBlanc, eller smörsås, är en god och enkel sås som kan serveras med fisk eller grönsaker. BeurreBlanc kan även användas för att pochera fisk eller skaldjur (ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.