Torskrygg med vitvinsås och smörslungad dillgurka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg à 150 g, gärna med skinn.
  • salt och olivolja
  • 2 bananschalottenlökar, skalade
  • 2 dl vitt torrt vin
  • 1 dl god fiskbuljong
  • 2 dl grädde
  • 100 g kallt smör, tärningar
  • salt
  • ev. lite citronsaft
  • 1 gurka
  • 50 g smör
  • 0,5 dl vatten
  • 1 knippe dill, hackad
  • färsk forellrom
  • dill
  • smörgåskrasse
  • 600 g mandelpotatis, kokt
  • Torsk 4 bitar torskrygg à 150 g, gärna med skinn. salt och olivolja
  • Vitvinssås 2 bananschalottenlökar, skalade 2 dl vitt torrt vin 1 dl god fiskbuljong 2 dl grädde 100 g kallt smör, tärningar salt ev. lite citronsaft
  • Smörslungad gurka 1 gurka 50 g smör 0,5 dl vatten 1 knippe dill, hackad
  • Servering färsk forellrom dill smörgåskrasse 600 g mandelpotatis, kokt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.