Torskrygg med sandefjordsås och pressad potatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 3 dl crème fraiche
  • 300 g smör
  • 1 msk kycklingbuljong
  • 3 limefrukter, skal och saft
  • 800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF:s riktlinjer)
  • 100 g smör att steka i
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 800 g mjölig potatis
  • 2 tsk salt
  • Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraiche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft
  • Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF:s riktlinjer) 100 g smör att steka i 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
  • Pressad potatis800 g mjölig potatis 2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.