Torskrygg med salsa verde, sparris & tomatragu samt färskpotatis
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 560 gr torskrygg, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
  • Olivolja
  • Salsa verde
  • 100 gr persilja, tvättad
  • 50 gr spenat, tvättad
  • 1 kruka basilika
  • 1 msk kapris
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 1 sardell
  • 1 citron, saften ifrån
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk kallt vatten
  • 1/2 dl kallpressad olivolja av bra kvalitet
  • Salt och peppar
  • Ragun
  • 1 knippe, 250 gr, grön sparris, tvättad
  • 400 gr körsbärstomater, tvättade
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 2 msk olivolja
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.