Torskrygg med rödvinssky och knaperstekt fläsk
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg
  • smör
  • flingsalt
  • peppar
  • 150 g rökt sidfläsk
  • 2 dl puylinser
  • 1 st bananschalottenlök
  • smör
  • 5.5 msk kalvfond
  • 5 dl vatten
  • 1 st lagerblad
  • timjankvistar
  • 5.5 dl hackad persilja
  • flingsalt
  • peppar
  • 1 st schalottenlök
  • 2 dl rödvin
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 0.5 msk majsstärkelse
  • 50 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.