Torskrygg med potatispuré, savojkål och champagnesås
Gott att grilla – grillrecept
Gott att grilla – grillrecept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner
  • 1,2 kg torskrygg
  • 1 liter vatten
  • 1 dl salt
  • 50 gr smör
  • 1,2 kilo mjölig potatis
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 gr smör
  • 2 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 3 scharlottenlökar
  • 1 msk smör
  • 4 dl
  • 0,5 dl champagne
  • 2,5 msk konc
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 krm salt
  • 400 gr savojkål
  • 150 gr sockerärtor
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 150 grader
  • 4 dl vatten
  • 2,5 dl champagne
  • 15 minuter eller
  • 52-54 grader
  • 5 minuter Till
  • 1 dl champagne

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.