IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
När jag kikade ner ifiskdiskeninförfredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningenmedfiskpaket utmärkt
Blandade hackad dill, ett ägg, saften av en halv citronochlite salt i en smal bunke. Serverade torskryggenmed nykokt potatisoch svensk grön sparris, tomatbitarochdillemulsionen
Garnera medcitronhalvor. citronhalvor, något grönt. Sparrisen förvällde jag innan den fick sällskap av bacon i ugnen, ochtill det avnjöts även en bit torksrygg och en fluffig äggkräm medlimesmak
Smaka av med salt ochcitron. Lägg i de tinadetorskryggsfiléernaochklipp över persilja. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg ipotatisarnaoch knacka sönder dem med något trubbigt
Dela torskryggenimindrebitar. Toppa torskbitarnamedcitronröranochringla över brynt smör. det brynta smöret behöver brytas av medlite sälta och syra (från citrusen)
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fiskenoch sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme ilite smör med salt och svartpeppar
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, tillstekning av fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.