IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
När jag kikade ner ifiskdiskeninförfredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningenmedfiskpaket utmärkt
Blandade hackad dill, ett ägg, saften av en halv citronochlite salt i en smal bunke. Serverade torskryggenmed nykokt potatisoch svensk grön sparris, tomatbitarochdillemulsionen
Garnera medcitronhalvor. citronhalvor, något grönt. Sparrisen förvällde jag innan den fick sällskap av bacon i ugnen, ochtill det avnjöts även en bit torksrygg och en fluffig äggkräm medlimesmak
Smaka av med salt ochcitron. Lägg i de tinadetorskryggsfiléernaochklipp över persilja. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg ipotatisarnaoch knacka sönder dem med något trubbigt
Blanda samman med grädde, crème fraiche, senap och gräslök och häll över fisken. Detta är en litelyxigoch mycket god rätt som även är rätt lätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.