Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Lägg upp jordärtskockor, jordärtskockspuré, grapen, musslor, dillkvistar och fisk på tallrikar och stavmixa sist musselbuljongen till ett skum som du slår över rätten i serveringsögonblicket
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Servera med kokt potatis och broccoli. Pressa över citron och strössla ut häften av dillen. Strössla över den sista dillen vid servering, och gärna lite extra strimlad purjo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.