Torskrygg med parmesankrokett och citronkräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg4 bit torskrygg [á 125 g] 0,5 krm salt 0,5 krm svartpeppar olivolja
  • Parmesankrokett500 g potatis salt 25 g smör 1 dl mjölk 1 dl parmesanost, riven 1 ägg 2 äggulor 1 krm salt 1 krm vitpeppar 0,5 krm muskot 0,5 vetemjöl pankoströbröd smör, att steka i olja, att steka i
  • Brynt smör150 g smör 50 g hasselnötter
  • Citronkräm100 g färskost 0,5 citron, saften salt peppar
  • Selleri50 g rotselleri salt olivolja
  • Stekt sparris1 knippe sparris olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.