Torskrygg med musselsås och blomkålspuré
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 2 portioner
  • 400 g torskrygg
  • ½ dl salt
  • 5 dl vatten
  • olivolja att ringla över
  • nymalen svartpeppar
  • 250 g färska eller frysta musslor med skal
  • 1 hackad schalottenlök
  • 1 skivad vitlöksklyfta
  • några kvistar grovt hackad färsk timjan
  • 2 tsk olivolja
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1 skvätt mellanmjölk
  • salt och nymalen vitpeppar
  • ½ blomkålshuvud
  • 1 dl grädde
  • salt
  • citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.