Torskrygg med kantareller, potatis och beurre blanc
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • Gräddig vitvinssås
  • 1/2 gul lök
  • 1/2 morot
  • smör
  • 5 dl vitt vin
  • salt, peppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk ljus redning
  •  
  • Kantarellröra
  • 8 dl ostekta, små kantareller
  • smör
  • 15 cm purjolök
  • 100 g sockerärtor
  • salt, peppar
  •  
  • Dillslungad nypotatis
  • 20 småpotatisar eller färskpotatisar
  • salt
  • smör
  • 1 knippa dill
  •  
  • Smörstekt torskrygg
  • 800 g torskrygg med skinn (färsk)
  • smör
  • salt, peppar, lökpulver, vitökspulver
  •  
  • Till dekoration
  • röd oxalis
  • färsk dill
  • citronverbena
  • gurkört
  • körvel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.