Riv pepparrot och skala räkorna samt lägg upp i skålar till servering. Ikväll åt vi smörstekttorskrygg varsamt kryddad med salt och peppar samt vänd i vetemjöl
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Toppa med hackat ägg, handskalade räkor, riven pepparrot och dill. Vi valde båda stekt torsk medskiratsmör, hackat ägg, riven pepparrot, handskalade räkor och kokt potatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
En fin bit torskryggserveratmed kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Skala moroten och skär i remsor med en potatisskalare. Skira smöretoch riv pepparroten. Plocka ur fisken ur rimningslagen och salta och peppra fisken lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.