Torskrygg med Champagnesås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Champagnesås: 1 schalottenlök
  • 30 g smör
  • 2 dl vitt vin
  • 3,5 dl fiskbuljong eller vatten och en fiskbuljongtärning
  • 2 dl grädde
  • 1-2 msk ljus maizenaredning
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 5 cl champagne eller mousserande vin
  • Fisk: 4 bitar torskrygg på ca 140 gram styck - färsk eller så finns fina frysta portionsförpackade
  • 1 msk kallpressad svensk rapsolja
  • 1/2 tsk flingsalt
  • Tillbehör: 250 gram färsk babyspenat
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • 4-6 morötter
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.