Ingredienser Portioner: 8 Mandelpotatisstomp 1 kg mandelpotatis 75 g rumsvarmt smör 150 g riven Västerbottensost 2 dl gräddfil Brynt smör-vinägrett 100 g smör 1 stor gurka 4 msk färskpressad citronjuice Rimmad torskrygg 1 l vatten 1 dl salt 8 bitar torskryggfilé (à ca 150 g) olja (till formen) Till servering ca 100 g regnbågs- eller löjrom färsk dill färsk körvel Lägg till i inköpslistan
Torskryggmedbrynt löksmör. I måndags bjöd dottern på vårrullar med sallad, igår fick vi köttfärssås med kikärtspasta av sonen och idag planerar mannen något med fläskfilé
Servera torskryggenmed potatismos eller pressad potatis, brynt smör, fläsk,. Tyvärr är torskrygg ofta ett dyrt alternativ i jämförelse med vanliga torskfiléer
Torskrygg när den är som bäst. -) Vi har alltid jättemycket att prata om när vi träffas och vi blev sittandes hemma hela kvällen medan vi åt och drack gott
4 Torsk 4 portionsbitar torskrygg (à 140-150 g) 2 tsk strösocker salt och svartpeppar Brynt smörcitronette 150 g haricots verts 150 g sockerärtor 1 rödlök 1 kruka salvia 150 g smör med havssalt saft från 1/2 citron 1 dl frysta gröna ärter 2 msk små kapris 65 g röda mangoldskott Till servering potatis gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.