Ingredienser Portioner: 4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5:- Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Krydda med salt, peppar, timjanoch toppa med nötterna. Fyll skåran medajvarblandningen. Rör ihop. Ta ut laxen och toppa medlite mer fetaost och färsk timjan
Torskryggiugnmed pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillagaiugnistället för att steka, men pepparrotsmoset ochcitronsåsen är Catarinas recept
Sätt iniugnenmed en stektermometer. När potatisen kokat klart, silaoch pressa medpotatispress. Häromdagen såg jag ett recept hos ICA så idag gjorde jag en variant på den med sådant jag hade hemma
Mots slutet lägger du på räkorna. Men idag blev det torskryggiugnoch det var godkänt…. Sen blev det matlagningoch som ni vet så gillar jag mat som lagas iugn, det är enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.