Torskryggiugnmed pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillagaiugnistället för att steka, men pepparrotsmoset ochcitronsåsen är Catarinas recept
IngredienserPortioner. 4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, tillstekning av fisken
Det går visst det att baka fantastiska surdegsbröd själv, i en vanligugn eller i en gasugn, i ett vanligt hem, i klass med eller bättre än flera av landets bagerier
Smörj en ugnfast form och lägg itomatskivornaoch den vitasparrisen. Annars kan man ersätta den medvanlig fransk senap och smaksätta den medlite rosépeppar
Lägg ut kycklingfiléernai en ugnsfast form och salta och peppra. Kycklingfiléeriugn. Ta ut och täck formen medfolie under tidenpotatisen rostas i nästa steg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.