Detta moment för att spenaten inte ska förlora sinfinagröna färg. Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispigsallad och dillkoktnypotatis
Strö på vitpeppar. Vänd ner bladpersilja. 1 Salta torskfilen och låt det rimma ca 10 min. Stek torskfiléernai smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torsken medchampinjoner, bacon och potatismos
Blanda räkorna med tärnad gurka och avocado medsalladsbladen och finhackaddill. Smörj en ugnssäker form med smör, lägg ifiskfiléerna och pensla dem medolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.