Torskrygg skulle det bli. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Smält smör och blanda med panko och parmesan. Under tiden som fisken är i ugnen så stek spenaten tills den krympt samman i samma panna som du stekte fisken
Vänd ner spenat och mascarpone och smaksätt med citronskal, citronsaft, salt och peppar. Smält smöret till såsen i en kastrull tillsammans med schalottenlöken
Fräs spenat och vitlök i lite rapsolja och smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera fisken medspenat och garnera med lite fiskrom, picklad fänkål och dillvippor
Eftersom jag skulle ha örtsmöret till, kryddade jag bara fisken med flingsalt och svartpeppar, men om du inte har örtsmör kan du i stället krydda med någon god fiskkrydda som du tycker om
Sedan fyllde jag hela formen medtorskryggsbitar. De senaste veckorna har Arla gjort reklam för deras nya färskost och det visas en fiskrätt med färskost och jag blir så sugen varenda gång
Torskryggmed parmesan och spenat. Så nu fick det bli en lugn middag med den äldste sonen innan han åker iväg på jobb, det blev både förrätt och varmrätt
Stek torskryggen några minuter. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Koka ihop spenaten 4. 2 personer Torskrygg. 200g fryst spenat
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.