Smaka av med salt och peppar. Hacka dill och tillsätt den. 1 msk hackad dill. Börja koka ris eller potatis eller förbered det tillbehör du vill ha till fiskgrytan
Då kan man lyxa till det med lite saffran i såsen i stället. Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Den här torskgrytan slängde jag ihop i söndags. Några selleristjälkar fick också åka med. Hacka vitlöken och fräs i olja i en stor gryta tillsammans med ingefära och currypasta
Servera med kokt potatis och sallad. En halv hackad purjolökEtt tinat torskblock2 msk kaviar på tub2 msk dill ( hackad)1,5 dl riven stark ost1 dl cremefraiche 1,5 dl grädde Lite salt och citronpeppar Kokt potatis Valfri salladBryn löken och i med torsken som du skär i mindre bitar. Blanda ihop kaviar, grädde och cremefraiche med en gaffel och häll i tillsammans med övriga ingredienser och låt puttra på ca 15 minuter. 2 msk dill
Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Pressa i lime och krydda meddill, salt och svartpeppar, om det behövs (jag tyckte det). dill. I dag blev det torskgryta och jag valde de grönsaker som fanns i kylskåpet, potatis och dessutom provade jag röd chili och lime i, vilket blev riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.